8 WEEKSE GOUD-DROOG CHALLENGE🏆

Transformatie expert Joel Beukers en maker van het wetenschappelijke online trainingsprogramma voor vetverlies, gelooft dat iedereen een winnaar kan zijn. Na het bestuderen van gewoontes en gedragspatronen van honderden mensen en na het testen van zijn eigen programma, heeft hij besloten om deze 8 weekse Goud-Droog Challenge te ontwikkelen waarbij iedereen resultaat kan boeken. Deze 8 weekse challenge start woensdag 1 september, late inschrijving is mogelijk t/m 15 september! Hierna sluit de challenge. De top 3 transformaties na 8 weken winnen een training met Joel Beukers in de Gouden Gym! Plek 1 ontvangt een Supplementen+kleding pakket t.w.v €300,-! Plek 2 ontvangt een Supplementen+kleding pakket t.w.v €200,- en plek 3 ontvangt een Supplementen+kleding pakket t.w.v €100,-.

width=2000 width=2000width=2000 width=1024

Het programma richt zich op een combinatie van vier onderdelen: een gezond voedingspatroon wat geheel persoonlijk op jouw behoeftes wordt afgesteld, een efficiënt trainingsprogramma, een doelstelling, online ondersteuning van Joel Beukers en het Clean Nutrition Coaching Team.

width=150

Voeding

Je kan trainen totdat je een ons weegt, zonder het juiste voedingspatroon zie je geen resultaat! Na het intake gesprek ontvang je een persoonlijke voedingsschema op basis van jouw caloriebehoefte en persoonlijke voorkeur voor eten. Leer over het aantal gram eiwitten, koolhydraten en vetten dat jij dagelijks, rondom je trainingen en voor je gaat slapen moet eten om je doel te bereiken. Ook deze informatie blijft je leven bij!

width=150

Training

Kies het trainingsprogramma dat bij jouw niveau en trainingsdoel past, voor zowel vrouwen als mannen. Alle oefeningen, sets, herhalingen en rust zijn in een handig schema weergegeven, jij hoeft hier niet over na te denken. Krijg daarbij toegang tot de Voor Goud Fitness app waar alle oefeningen zijn uitgelegd en waar je per dag kan zien wat jouw schema is.

width=150

Ondersteuning

Op elke maandag tijdens de challenge is er een online controlemoment met jouw online coach. Stel daarnaast op elk gewenst moment tijdens de challenge zelf vragen aan je coach via de mail of in onze  besloten coaching-groep waar alle leden toegang tot hebben. Dit zorgt ervoor dat je een steuntje in de rug hebt tijdens het behalen van je doelstelling.

Trophy2

Doelstelling

Met de juiste doelstellingen behaalt iedereen succes. Het is belangrijk om voor jezelf doelstellingen te formuleren tijdens deze challenge. Wat wil je bereiken en waarom wil je dit bereiken? Dit zorgt ervoor dat je elke dag een reden hebt om op te staan en je uiterste best te doen. Om je hierbij te helpen keert Joel Beukers prijzen uit aan de top 3 transformaties.

Joel Beukers

De maker van de challenge heeft zijn eigen programma op de proef gesteld met zijn project Sixpack-Nikspack-Sixpack . Hij heeft zijn sixpack opgegeven door 20kg aan te komen in 11 weken en dit vervolgens weer kwijt te raken binnen 12 weken.

before

Schrijf je optijd in
Vul het intake formulier in
Ontvang je persoonlijk voedingsschema
Ontvang 1 jaar lang online fitness coaching
Ontvang je uitgebreide trainingsprogramma’s
Krijg 1 jaar lang volledig toegang tot onze Voor Goud Fitness app
Ontvang het complete Lifestyle Ebook (Lifetime informatie)

Als extra motivatie worden de top 3 transformaties beloond met gouden prijzen! Het gaat om de transformatie die jij maakt in 8 weken, of nu wilt afvallen of juist spieren wilt opbouwen, iedereen maakt een kans.

LET OP: BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR.

Write us

Find us at the office

Darmofal- Broderick street no. 11, 88736 Vatican City, Vatican City

Give us a ring

Meadow Hipsley
+90 293 316 242
Mon - Fri, 8:00-14:00

Join us